Ledige lejemål

For nuværende er der enkelte ledige lejemål.

Business House Hvidovre 1:
Bygningen rummer 25 kontorer og ca. 30 selskaber samt en række fællesfaciliteter, bl.a. kantine, stor tagterrasse, 4 mødelokaler med A/V-udstyr, loungeområder, toiletter, baderum med omklædning, lagerbure og meget mere.

Kontor 14:
Stort hjørnelokale som både kan lejes for ét eller to af de tre skriveborde eller som et samlet kontor. Udstyret med professionelle elektriske hæve-/sænkeskriveborde, kontorstole, skabe/reoler, køreunderlag m.m.
Brutto 58 m2 og netto 36 m2.
Husleje inkl. alt DKK 3.000,-/måned for et skrivebord
eller DKK 7.750,-/måned ekskl. moms for hele kontoret.Business House Hvidovre 2:
Afdelingen fungerer som en satellitafdeling til BHH1. Nyligt gennemgribende istandsat og indrettet med smagfulde, varme farver og lækre hjemlige møbler. Rummer bl.a. 9 kontorer, frokoststue med the-køkken, toiletter og bad samt stort fællesareal med loungemøbler. Som lejer i BHH2 er man en del af Business House Hvidovre og har derfor adgang til kantine, mødelokaler og meget andet i BHH1 på modsatte side af vejen.

Kontor 3:
Middelstort kontor med plads til 1 – 2 medarbejdere. Er møbleret med 2 professionelle elektriske hæve-/sænkeborde, kontorstole m.v., men kan også fint benyttes med ét skrivebord og plads til f.eks. en sofa eller et lille mødebord.
Brutto 43 m2 og netto 19 m2.
Husleje inkl. alt DKK 5.900,-/måned ekskl. moms.

Kontor 4:
Kæmpe kontor velegnet til 1 – 6 medarbejdere eller kun et par stykker og plads til mødefaciliteter, showroom el.lign. Udstyres med professionelle kontormøbler efter aftale.
Brutto 106 m2 og netto 47 m2.
Husleje inkl. alt DKK 12.900,-/måned ekskl. moms.

Kontor 5:
Virkelig rummeligt kontor som passer til 1 – 3 medarbejdere. Murede vægge til alle sider. Udstyres med professionelle kontormøbler efter aftale.
Brutto 48 m2 og netto 21 m2.
Husleje inkl. alt DKK 6.800,-/måned ekskl. moms.

Kontor 7:
Praktisk kontor som passer perfekt til en behandler, f.eks. massør eller negletekniker/kosmetolog. Plads til skrivebord, skabe og behandlerbriks. Møbleres med professionelle kontormøbler efter aftale.
Brutto 29 m2 og netto 13 m2.
Husleje inkl. alt DKK 4.900,-/måned ekskl. moms.

Kontor 9:
Virkelig dejligt hjørnekontor med masser af lys og flere vinduer. Møbleres efter aftale med professionelle kontormøbler. Passer og godt til f.eks. en psykolog, behandler el.lign.
Brutto 41 m2 og netto 18 m2.
Husleje inkl. alt DKK 6.400,-/måned ekskl. moms.