Ledige lejemål

For nuværende er der enkelte ledige lejemål.

Business House Hvidovre 1:
Bygningen rummer 25 kontorer og ca. 30 selskaber samt en række fællesfaciliteter, bl.a. kantine, stor tagterrasse, 4 mødelokaler med A/V-udstyr, loungeområder, toiletter, baderum med omklædning, lagerbure og meget mere.

Kontor 20:
Stort regulært kontor med rigtig god plads til 1 – 6 medarbejdere og evt. et hjørne med mødebord eller et mindre lager. Møbleres efter aftale med professionelle kontormøbler. Kontoret er placeret i stueetagen med niveaufri indgang.
Brutto 88 m2 og netto 60 m2.
Husleje inkl. alt DKK 13.000,-/måned ekskl. moms.Business House Hvidovre 2:
Afdelingen fungerer som en satellitafdeling til BHH1. Nyligt gennemgribende istandsat og indrettet med smagfulde, varme farver og lækre hjemlige møbler. Rummer bl.a. 9 kontorer, frokoststue med the-køkken, toiletter og bad samt stort fællesareal med loungemøbler. Som lejer i BHH2 er man en del af Business House Hvidovre og har derfor adgang til kantine, mødelokaler og meget andet i BHH1 på modsatte side af vejen.

Kontor 1:
Mindre hyggeligt kontor, der passer perfekt til 1-2 medarbejdere. Møbleres efter aftale med professionelle kontormøbler. Kontoret er centralt placeret på 1. sal og har bl.a. “ventestole” i fællesarealet tæt på, så det egner sig godt til modtagelse af kunder/klienter.
Brutto 88 m2 og netto 60 m2.
Husleje inkl. alt DKK 3.500,-/måned ekskl. moms.

Kontor 4:
Stort, lyst kontor med 4 vinduer og beliggenhed på 1. sal ud til den fredelige gårdhave. Skønt kontor med plads til 1-6 medarbejdere, mødehjørne, mindre lager, fotostudie eller andet. Møbleres efter aftale med elektriske hæve-/sænkeskriveborde, kontorstole, køreunderlag m.m.
Brutto 106 m2 og netto 47 m2.
Husleje inkl. alt DKK 14.000,-/måned ekskl. moms.

Kontor 6:
Godt kontor med plads til f.eks. 1-2 medarbejdere eller som klinik. Efter aftale kan kontoret udstyres med professionelt hæve-/sænkeskrivebord, kontorstol m.m. Kontoret er beliggende på 1. sal, med en god udsigt og nem adgang til frokoststue, fælles mødefaciliteter m.m.
Brutto 29 m2 og netto 13 m2.
Husleje inkl. alt DKK 5.500,-/måned ekskl. moms.