Ledige lejemål

For nuværende er der enkelte ledige lejemål.

Erhvervslejemål i flot domicilbygning
Veldisponeret lejemål på 209 m2 med gode muligheder for både kontor, lager og f.eks. showroom.
Lejemålet ligger i den præmierede bygning på Arnold Nielsens Boulevard 77, midt i det centrale Hvidovre og med gode trafikale forbindelser. Bussen holder lige udenfor, der er masser af gratis, private parkeringspladser tilknyttet ejendommen, og og enhver gæst vil blive oprigtigt imponeret over de lækre forhold.
For nuværende er lejemålet indrettet med adgang fra fælles hoveddør og 5 trin ned til egen entré, hvorfra der er adgang til en mellemgang og toiletter samt baderum, køkken med lille spiseplads og videre adgang til resten af lejemålet: ét stort lokale med mulighed for opdeling i to, mindre baggang og kontor/lagerrum samt sidelokale, der kan benyttes som ekstra kontor eller f.eks. showroom.
Hele lejemålet fremstår lækkert nyrenoveret med erhvervsgulvtæpper og masser af lys fra de mange vinduer.
Kontakt Nick på info @ jacobsengruppen.dk eller tlf. 70 25 97 97 for mere information eller aftale om besigtigelse.Business House Hvidovre 1:
Bygningen rummer 25 kontorer og ca. 30 selskaber samt en række fællesfaciliteter, bl.a. kantine, stor tagterrasse, 4 mødelokaler med A/V-udstyr, loungeområder, toiletter, baderum med omklædning, lagerbure og meget mere.

Kontor 10:
Skønt lyst kontor med plads til 1 – 4 medarbejdere.
Lokalet er perfekt til f.eks. et behandlerlokale eller op til 4-5 medarbejdere, endda med plads til f.eks. et mødebord i den ene ende. Møbleres efter aftale med professionelle kontormøbler. Kontoret er placeret på 1. sal lige ud til ventelounge og ganske tæt på kantine og kaffemaskine/vandkøler. Der er meget lyst og installeret effektiv air-con.
Brutto 45 m2 og netto 28 m2.
Husleje inkl. alt DKK 7.900,-/måned ekskl. moms.

Kontor 13a:
Fint kontor med god plads til 1 – 2 medarbejdere eller f.eks. som kliniklokale. Møbleres efter aftale med professionelle kontormøbler. Kontoret er placeret på 1. sal med morgensol.
Brutto 27 m2 og netto 17 m2.
Husleje inkl. alt DKK 4.900,-/måned ekskl. moms.Business House Hvidovre 2:
Afdelingen fungerer som en satellitafdeling til BHH1. Nyligt gennemgribende istandsat og indrettet med smagfulde, varme farver og lækre hjemlige møbler. Rummer bl.a. 9 kontorer, frokoststue med the-køkken, toiletter og bad samt stort fællesareal med loungemøbler. Som lejer i BHH2 er man en del af Business House Hvidovre og har derfor adgang til kantine, mødelokaler og meget andet i BHH1 på modsatte side af vejen.

Kontor 4:
Stort, lyst kontor med 4 vinduer og beliggenhed på 1. sal ud til den fredelige gårdhave. Skønt kontor med plads til 1-6 medarbejdere, mødehjørne, mindre lager, fotostudie eller andet. Møbleres efter aftale med elektriske hæve-/sænkeskriveborde, kontorstole, køreunderlag m.m.
Brutto 106 m2 og netto 47 m2.
Husleje inkl. alt DKK 12.900,-/måned ekskl. moms.

Kontor 5:
Rektangulært og praktisk lokale til f.eks. 1-2 medarbejdere eller som klinik. Efter aftale kan kontoret udstyres med professionelle hæve-/sænkeskriveborde, kontorstole m.m. Kontoret er beliggende på 1. sal, med en god udsigt og nem adgang til frokoststue, fælles mødefaciliteter, venteområde m.m.
Brutto 48 m2 og netto 21 m2.
Husleje inkl. alt DKK 7.900,-/måned ekskl. moms.

Kontor 6:
Godt kontor med plads til f.eks. 1-2 medarbejdere eller som klinik. Efter aftale kan kontoret udstyres med professionelt hæve-/sænkeskrivebord, kontorstol m.m. Kontoret er beliggende på 1. sal, med en god udsigt og nem adgang til frokoststue, fælles mødefaciliteter m.m.
Brutto 29 m2 og netto 13 m2.
Husleje inkl. alt DKK 5.500,-/måned ekskl. moms.

Kontor 8:
Dejligt lyst lokale med eftermiddagssol og plads til 1-2 medarbejdere eller som klinik. Efter aftale kan kontoret udstyres med professionelt hæve-/sænkeskrivebord, kontorstol m.m. Kontoret er beliggende på 1. sal, med en god udsigt og nem adgang til frokoststue, fælles mødefaciliteter m.m. Der er gode ventefaciliteter lige udenfor kontoret.
Brutto 28 m2 og netto 17 m2.
Husleje inkl. alt DKK 6.500,-/måned ekskl. moms.