Ledige lejemål

For nuværende er der enkelte ledige lejemål.Business House Hvidovre 1:
Bygningen rummer 25 kontorer og ca. 30 selskaber samt en række fællesfaciliteter, bl.a. kantine, stor tagterrasse, 4 mødelokaler med A/V-udstyr, loungeområder, toiletter, baderum med omklædning, lagerbure og meget mere.

Kontor 4:
Skønt lyst kontor med plads til 1 – 2 medarbejdere.
Lokalet er perfekt til f.eks. et behandlerlokale eller op til 2 medarbejdere, endda med plads til f.eks. et lille mødebord i det ene hjørne. Møbleres efter aftale med professionelle kontormøbler. Kontoret er placeret på 1. sal, har eftermiddagssol (og markise) samt er ganske tæt på kantine og kaffemaskine/vandkøler. Der er meget lyst og installeret effektiv air-con.
Brutto 29 m2 og netto 18 m2.
Husleje inkl. alt DKK 6.500,-/måned ekskl. moms.

Kontor 13a:
Fint kontor med god plads til 1 – 2 medarbejdere eller f.eks. som kliniklokale. Møbleres efter aftale med professionelle kontormøbler. Kontoret er placeret på 1. sal med morgensol.
Brutto 27 m2 og netto 17 m2.
Husleje inkl. alt DKK 4.900,-/måned ekskl. moms.Business House Hvidovre 2:
Afdelingen fungerer som en satellitafdeling til BHH1. Nyligt gennemgribende istandsat og indrettet med smagfulde, varme farver og lækre hjemlige møbler. Rummer bl.a. 9 kontorer, frokoststue med the-køkken, toiletter og bad samt stort fællesareal med loungemøbler. Som lejer i BHH2 er man en del af Business House Hvidovre og har derfor adgang til kantine, mødelokaler og meget andet i BHH1 på modsatte side af vejen.

Kontor 3:
Stort, reelt kontor med beliggenhed på 1. sal. God plads til 1-3 medarbejdere, evt. med et lille mødehjørne, som mindre lager eller andet. Møbleres efter aftale med elektriske hæve-/sænkeskriveborde, kontorstole, køreunderlag m.m.
Brutto 43 m2 og netto 19 m2.
Husleje inkl. alt DKK 6.900,-/måned ekskl. moms.

Kontor 8:
Godt kontor med plads til f.eks. 1-2 medarbejdere. Efter aftale kan kontoret udstyres med professionelt hæve-/sænkeskrivebord, kontorstol m.m. Kontoret er beliggende på 1. sal, med en god udsigt og nem adgang til frokoststue, fælles mødefaciliteter m.m.
Brutto 38 m2 og netto 17 m2.
Husleje inkl. alt DKK 6.900,-/måned ekskl. moms.


Bibliotekvej 55, 1. sal

Stort, lyst og godt indrettet lejemål med stort fælleslokale, større kontor samt 2 mindre lokaler til f.eks. kontorer eller mødelokaler. Desuden toilet og stort spisekøkken. Lejemålet udgør hele førstesalen i bygningen og der er masser af vinduer, der giver et fantastisk lys. Det hele er ny-istandsat med nye gulvtæpper, ny vægmaling og diverse akustikpaneler samt nyt køkken med kogeplade, ovn og opvaskemaskine.

Lejemålet egner sig perfekt til behandlerklinik eller som alm. kontorlejemål. På etagen ovenpå er der kosmetolog, negleklinik m.v..

Brutto 180 m2.
Husleje DKK 11.925,-/måned ekskl. moms og forbrug.